Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2015

Cara Mudah Untuk Menjana Pendapatan Pasif

Imej
Hanya Tukar Kepada SIMKAD Tone Excel Cara mudah untuk menjana pendapatan Assalamualaikum & Salam sejahtera saya ucapkan kepada anda. Terima kasih kerana melayari blog saya. Jika anda ingin menjana pendapatan dengan handphone, anda perlu meneruskan pembacaan blog ini. Ia telah mengubah cara hidup saya dan tidak mustahil mengubah hidup anda juga. Hari ini saya ingin memperkenalkan kepada anda tentang satu program yang telah menarik ramai pengguna handphone dari masalah kewangan. Program ini ialah perniagaan SIM KAD PREPAID Tone Excel. 
Pengenalan Simkad Tone Excel. Tone Excel adalah jenama syarikat telekomunikasi yang baru di mana ia sama seperti mana jenama simkad yang lain di pasaran Malaysia. Namun sebagai produk telekomunikasi yang baru, perkhidmatan yang ditawarkan kepada pengguna sangat berbeza dan ia sangat memberi manfaat kepada penggunanya. Kenapa anda perlu tukar SIMKAD? Jika selama ini anda menggunakan handphone : 1. Anda tidak pernah terima bayaran satu (1) sen pun dimasukkan ke ak…

Rebutlah peluang keemasan ini

Imej
Assalamualaikum dan salam sejahtera, 

Apa khabar? 

Pasti anda dah jelas serba sedikit tentang bisnes ini. Hari ni saya nak kongsikan beberapa sebab mengapa saya pandang ini sebagai satu peluang keemasan. 

1. Pertama ia merupakan produk keperluan. Ada program affiliate atau tidak, orang mesti pakai prepaid. Pengguna prepaid pula sangat ramai, hampir 25 juta rakyat malaysia menggunakan prepaid. Maknanya market sangat luas. 

2. Kedua: Nak join sangat murah, hanya RM90, ramai orang mampu, maintain pula hanya RM20 sebulan, ramai pengguna menggunakan talifon, mereka topup atau bayar bil lebih besar daripada RM20. Maka ramai yang tak akan merasa beban untuk maintain tiap2 bulan. 

3. Ketiga: Downline kita nanti kalau nak topup tak perlu jumpa kita, pergi kedai topup, 7eleven, stesen minyak, maybank2u, cimbclick, atm machine, dan mereka boleh top up. Wow !! Ini alasan paling besar, kerana kalau kita tengah tidor mereka topup, maknanya kita tidor dapat duit. 

4. Keempat: Selama ini, saya pakai phone,…

Pengenalan kepada bisnes simkad Toneexcel

Imej
Assalamualaikum, Hari ini saya ingin bercerita tentang satu perniagaan pemasaran rangkaian yang telah menarik minat saya untuk menyertainya dan merebut peluang kewangan yang disediakan. Program ini ialah perniagaan pemasaran rangkaian Prepaid Tone Excel – WOW. Tapi sebelum anda kata, “Ah, jual Top Up lagi”, anda silap.
Ini bukan program jual prepaid atau Top Up. Ia sebenarnya  mengajak anda untuk menjadi pengguna bijak dengan  mengubah sesuatu tanggungan (liability) kepada asset menjana pendapatan. Ini adalah satu program komuniti yang dikenali sebagai Komuniti Mudah Alih WOW. Program ini adalah hasil kerjasama syarikat Telekomunikasi Tune Talk dan syarikat  Tone Excel. Untuk pengetahuan anda, TuneTalk disokong oleh syarikat gergasi Tune Group yang juga memiliki AirAsia (Tune Air). Hebat! Datuk Tony Fernandez berjaya mengubah persepsi bahawa semua orang berduit sahaja mampu menaiki kapalterbang tetapi dengan AirAsia semua orang boleh terbang pada harga luar biasa murah. Kini, melalui Tune Tal…

30 Sebab Kenapa Anda Perlu Buat Bisnes "TONE EXCEL" ini sekarang

Imej
1. Anda boleh MENGEKALKAN NO TELEFON kesayangan anda


2. Tiada had masa - boleh buat cepat atau perlahan


3. Anda boleh memperkenalkan SIM KAD ini kepada sesiapa sahaja tanpa had


4. Bonus dibayar 3 kali sebulan (11hb, 21hb, 31hb)


5. Tiada produk untuk dijual, hanya perkenalkan simcard Tone Excel sahaja


6. Anda top up anda dapat BONUS, kawan anda top up anda juga dapat BONUS, BEST kan


7. Tak perlu ingatkan rakan di dalam network utk top up sebab memang mereka selalu topup


8. TAK PERLU SIMPAN STOK


9. TAK PERLU MENJUAL


10. TAK PERLU BUAT PRODUK DEMO


11. Penyelenggaraan rendah- RM20/bulan sahaja (maintain topup), guna jer mcm biasa.


12. Kos rendah untuk memulakan perniagaan


13. Pasaran meluas (37 juta pengguna telefon bimbit)


14. Produk yang diperlukan hampir semua orang


15. Umur 12 tahun dah ada IC pun boleh turut serta


16. Terbuka kepada bukan warganegara yang memiliki passport


17. Satu cara mudah untuk mendapatkan pendapatan pasif seumur hidup


18. Dapat PELINDUNGAN INSURAN KEMALANGAN RM100K PERCUMA


19. Da…