Catatan

Tunjukkan catatan dari Mac, 2015

Rahsia kekayaan: ingat 5 rahsia ini sampai bila-bila!

Imej
Saya akan dedahkan 5 sebab mengapa ramai orang yang tidak akan menjadi kaya... dan bagaimana anda tidak menjadi salah salah seorang daripada mereka.

Apabila anda tahu tentang rahsia ini dan buat apa yang mereka telah lakukan, anda akan menjadi seperti mereka. Sebaliknya, jika anda tidak faham dan buat apa yang mereka tidak lakukan, anda tidak akan kaya.

Konsepnya cukup mudah tapi itulah hakikatnya.

Selepas mengetahui 5 sebab ini, hidup saya mula berubah. Dan sekarang giliran anda pula. Berikut adalah 5 sebab mengapa ramai orang susah untuk menjadi kaya dan bagaimana anda tidak menjadi seperti mereka!

~=~=~=~=~=~=~=~=~=~=~~=~=~=~=~=
Sebab #1 : Menunggu Untuk Bermula
~=~=~=~=~=~=~=~=~=~=~~=~=~=~=~=

Hampir semua orang tidak mahu menunggu untuk berjaya. Tetapi, pada masa yang sama, mereka sanggup menunggu untuk mula melangkah ke arah kejayaan.

Nampakkah anda masalahnya disini?

Lagi lama anda menunggu untuk bermula, lama lagi untuk anda menjana wang, kejayaan dan gayahidup yang anda mahukan.

Ramai o…

Kursus Affiliate

Imej
PERHATIAN!

Mahukah Anda Jika Saya Tunjukkan Bagaimana Menjana Income Lumayan Di Internet Tanpa Perlu Menjual Produk Sendiri? 

Inilah teknik sama yang telah saya gunakan sehingga berjaya menjana lebih RM14,508 di internet tanpa menjual produk saya sendiri!

Bisnes sempoi

Imej
Prospek: Saya berminat nak join tapi saya tak minat/tak pandai cari orang. Anda: Tuan / Puan, sepanjang saya berniaga belum pernah saya berniaga dengan makhluk selain dari manusia. Lagi pun saya bersyukur perniagaan seumpama ini memerlukan manusia untuk join. Kalau perniagaan ini perlu cari HANTU, confirm takde sesiapa pun nak buat. wink emoticon So U fikirlah betul-betul.

Ahmad Hanizam +60197589774
http://tonex101.blogspot.com

Acar Mak Rose

Imej
Memperkenalkan Acar Mak Rose

Resepi asli negeri JohorJeruk segar menggunakan jeruk pak ali dari negeri pulau pinangMenggunakan hampir 10 jenis buah-buahanDan yang paling penting, ia home made :)Sebotol RM13 Setengah kilo RM20 Sekilo RM40 dan promosi sehingga hari raya.
Boleh cod di kawasan kota tinggi-ulu tiram-pasir gudang. Pos ke seluruh malaysia.
Hubungi saya untuk maklumat lanjut di 019-7589774 (Nizam)

Maksud usahawan dan keusahawanan

Imej