Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2015

Flashcard – Permainan Interaktif Sambil Belajar Untuk Kanak-Kanak

Imej
Flashcard adalah merupakan sejenis permainan interaktif yang direka khas untuk memudahkan kanak-kanak belajar A-B-C dan Alif-Ba-Ta sambil mengenal jenis-jenis haiwan serta jenis-jenis pekerjaan. Ia didatangkan dalam TIGA set iaitu : Animal 4D+ : Belajar A-B-C sambil mengenal jenis-jenis haiwan.Octaland 4D+ : Belajar A-B-C sambil mengenal jenis-jenis pekerjaan.Hijaiyah 4D : Belajar Alif-Ba-Ta sambil mengenal jenis-jenis haiwan. Setiap huruf disertakan dengan jenis haiwan/jenis pekerjaan yang bersesuaian. Ini bertujuan untuk memudahkan kanak-kanak mengenal dan mengingat huruf yang dipelajari dengan lebih mudah.

Diet Kamikaze – Teknik Kuruskan Badan Tanpa Produk Pelangsingan & Tanpa Berlapar

Imej
Diet Kamikaze adalah merupakan teknik unik kuruskan badan yang ditulis dalam bentuk ebook. Melalui teknik ini, anda tidak perlu ; Tak perlu guna/pakai sebarang produk pelangsingan.Tak perlu berpuasa.Tak perlu lupakan makanan kegemaran anda. Anda boleh makan macam biasa.Tak perlu lakukan senaman keras.Tak perlu menyeksa badan. Bagaimana Kegemukkan Boleh Terjadi? Gemuk terjadi akibat LEMAK berlebihan. Dijelaskan begini ya, badan anda sentiasa menggunakan tenaga untuk melakukan kerja seharian. Tenaga ini datangnya daripada makanan yang anda suap masuk dalam mulut anda. Kalau sekiranya anda suap masuk BANYAKKK makanan dalam mulut anda, ia disimpan sebagai TENAGA. Dan sekiranya anda tidak menggunakan tenaga tesebut, maka ia akan tersimpan sebagai TENAGA LEBIHAN atau dikenali sebagai LEMAK BERLEBIHAN. Anda GEMUK sebab anda tak kawal kemasukan makanan dalam perut anda dan anda tidak menggunakan lemak berlebihan ini. Untuk kurus, secara teorinya anda perlu mengawal pembentukan lemak baru dan …

Rahsia Suami & Isteri – Panduan Seks Lengkap Untuk Suami Isteri Serta Bakal Pengantin

Imej
Pengetahuan tentang hubungan seksual sebenarnya sangat penting untuk pasangan suami isteri dan juga bakal pengantin. Banyak masalah yang akan timbul jika anda tidak mempersiapkan diri anda dengan ilmu tersebut. MASALAH BAKAL SUAMI - Anda risau takut tak perform di malam pertama nanti? Takut-takut isteri baru nak start anda pulak dah klimaks. Sebabnya first time tengok semua-semua yang ada pada isteri secara live. So bila dah tidak tahan tu yang cepat “layu” tu..malu woo..MASALAH BAKAL ISTERI - Orang kata malam pertama first time “bersama” suami, anda akan berasa sakit yang tak terhingga. Nak-nak lagi bila suami jenis gopoh main redah aje. Bagaimana ye nak atasi tu semua? Sakit ke “bersama” suami nanti? Berapa lama sakitnya? Nak Tanya kawan yang dah kawin segan. Nak cari info camni di kedai buku lagi lah takde. Kat internet pun infonya tak lengkap dan blur gitu..huhu.MASALAH SUAMI - Dulu baru kahwin performance memang tip top. Yelah barang baru kan. Masa tu hari-hari tak sabar nak tung…