Isnin, November 30, 2015

Flashcard – Permainan Interaktif Sambil Belajar Untuk Kanak-Kanak



Flashcard adalah merupakan sejenis permainan interaktif yang direka khas untuk memudahkan kanak-kanak belajar A-B-C dan Alif-Ba-Ta sambil mengenal jenis-jenis haiwan serta jenis-jenis pekerjaan. Ia didatangkan dalam TIGA set iaitu :
  • Animal 4D+ : Belajar A-B-C sambil mengenal jenis-jenis haiwan.
  • Octaland 4D+ : Belajar A-B-C sambil mengenal jenis-jenis pekerjaan.
  • Hijaiyah 4D : Belajar Alif-Ba-Ta sambil mengenal jenis-jenis haiwan.
Setiap huruf disertakan dengan jenis haiwan/jenis pekerjaan yang bersesuaian. Ini bertujuan untuk memudahkan kanak-kanak mengenal dan mengingat huruf yang dipelajari dengan lebih mudah.

Cara Penggunaan

Terdapat dua komponen yang diperlukan untuk menggunakan/memainkan Flashcard iaitu aplikasi khas (percuma) dan kad (ada dijual di web ini). Aplikasi tersebut boleh di download secara percuma di App Store dan juga Google Play Store yang terdapat di smartphone (android/iphone) anda.

Kelebihan Flashcard Dalam Pengajaran Kanak-Kanak

Terdapat banyak kelebihan menggunakan Flashcard dalam proses pengajaran. Di antaranya adalah :
  • Ianya menyeronokkan. Kanak-kanak terasa seperti sedang bermain.
  • Image yang muncul adalah dalam bentuk 4D yang mana ianya menghampiri keadaan sebenar haiwan. Ini mampu menambah pemahaman kanak-kanak tentang bentuk-bentuk haiwan yang mereka lihat.
  • Ianya bersaiz kecil sahaja. Jadi ia mudah dibawa ke mana-mana.
  • Dapat mengurangkan kecenderungan kanak-kanak untuk bermain game apabila menggunakan smartphone. Kecenderungan tersebut dapat digantikan dengan bermain Flashcard yang lebih berfaedah.
  • Dengan adanya bunyi, muzik serta grafik, ia mampu merangsang minda kanak-kanak untuk lebih cepat memahami apa yang dilihat serta didengari oleh mereka.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan produk ini, pastikan anda telah cuba install aplikasi yang berkenaan di smartphone anda terlebih dahulu untuk mengelakkan masalah di kemudian hari
Maklumat lanjut di sini.

Ahad, November 29, 2015

Diet Kamikaze – Teknik Kuruskan Badan Tanpa Produk Pelangsingan & Tanpa Berlapar


Diet Kamikaze adalah merupakan teknik unik kuruskan badan yang ditulis dalam bentuk ebook. Melalui teknik ini, anda tidak perlu ;
  • Tak perlu guna/pakai sebarang produk pelangsingan.
  • Tak perlu berpuasa.
  • Tak perlu lupakan makanan kegemaran anda. Anda boleh makan macam biasa.
  • Tak perlu lakukan senaman keras.
  • Tak perlu menyeksa badan.

Bagaimana Kegemukkan Boleh Terjadi?

Gemuk terjadi akibat LEMAK berlebihan. Dijelaskan begini ya, badan anda sentiasa menggunakan tenaga untuk melakukan kerja seharian. Tenaga ini datangnya daripada makanan yang anda suap masuk dalam mulut anda.
Kalau sekiranya anda suap masuk BANYAKKK makanan dalam mulut anda, ia disimpan sebagai TENAGA. Dan sekiranya anda tidak menggunakan tenaga tesebut, maka ia akan tersimpan sebagai TENAGA LEBIHAN atau dikenali sebagai LEMAK BERLEBIHAN. Anda GEMUK sebab anda tak kawal kemasukan makanan dalam perut anda dan anda tidak menggunakan lemak berlebihan ini.
Untuk kurus, secara teorinya anda perlu mengawal pembentukan lemak baru dan pada masa yang sama menghapuskan lemak yang sedia ada pada badan. Strategi inilah yang ditekankan dalam panduan Diet Kamikaze ini.

Kandungan Panduan Diet Kamikaze

Dalam panduan Diet Kamikaze, anda akan diterangkan kenapa lemak susah nak hilang. Ramai orang cuba guna pelbagai produk pelangsingan, berpuasa, bersenam dan sebagainya, tapi tak kurus-kurus jugak. Kalau ada yang berjaya sekalipun, ia hanya untuk tempoh sementara. Bila dah tak ambil produk pelangsingan, berat badan naik semula secara mendadak!
Setelah anda faham tentang konsep ini, anda akan diajar cara yang betul untuk menurunkan berat badan. Menerusi cara ini, anda tidak perlu bimbang tentang makanan yang anda makan sebelum ini kerana anda akan tetap makan makanan yang sama juga... :)
Untuk memastikan anda berjaya melaksanakan teknik ini dengan betul, anda akan dibekalkan dengan senarai tugasan-tugasan mudah yang perlu dilakukan. Tugasan-tugasan ini akan dipantau oleh pemilik panduan ini menerusi email (medium utama) dan juga Whatsapp. Walaubagaimanapun pemantauan ini tidak diwajibkan. Anda boleh memilih sama ada ingin dipantau ataupun tidak.
Setelah anda berjaya menurunkan berat badan kelak, anda hanya perlu terus amalkan diet dan cara hidup sihat untuk mengekalkan kelangsingan anda. Semudah itu sahaja!

Testimonial

Untuk makluman anda, panduan Diet Kamikaze ini telah membantu ratusan individu yang mengalami masalah kegemukkan. Berikut merupakan sebahagian daripada testimonial-testimonial mereka yang telah berjaya :















Dah Sedia Nak Kuruskan Badan?

Sekiranya anda berminat untuk mengurangkan berat badan dengan cara yang mudah serta tidak menyeksakan, anda bolehlah memilih salah satu daripada pakej di bawah mengikut kesesuaian serta kemampuan anda :
Sila klik di sini

Rabu, November 25, 2015

Rahsia Suami & Isteri – Panduan Seks Lengkap Untuk Suami Isteri Serta Bakal Pengantin



Pengetahuan tentang hubungan seksual sebenarnya sangat penting untuk pasangan suami isteri dan juga bakal pengantin. Banyak masalah yang akan timbul jika anda tidak mempersiapkan diri anda dengan ilmu tersebut.
  • MASALAH BAKAL SUAMI - Anda risau takut tak perform di malam pertama nanti? Takut-takut isteri baru nak start anda pulak dah klimaks. Sebabnya first time tengok semua-semua yang ada pada isteri secara live. So bila dah tidak tahan tu yang cepat “layu” tu..malu woo..
  • MASALAH BAKAL ISTERI - Orang kata malam pertama first time “bersama” suami, anda akan berasa sakit yang tak terhingga. Nak-nak lagi bila suami jenis gopoh main redah aje. Bagaimana ye nak atasi tu semua? Sakit ke “bersama” suami nanti? Berapa lama sakitnya? Nak Tanya kawan yang dah kawin segan. Nak cari info camni di kedai buku lagi lah takde. Kat internet pun infonya tak lengkap dan blur gitu..huhu.
  • MASALAH SUAMI - Dulu baru kahwin performance memang tip top. Yelah barang baru kan. Masa tu hari-hari tak sabar nak tunggu hari malam. Pantang bersentuh..huhu. Tapi sekarang performance dah x berapa tip top. Mungkin daya penariknya dah kurang kot. Isteri pun buat tak tau je. Mungkin juga penat sebab kerja siang malam. Tapi takkan nak makan ubat kuat pulak cam orang dah separuh abad. Penyakit kencing manis pun takda. Nak bersama isteri pun rasa cam malas je. Takde apa2 yang special. Buat pun atas dasar tanggungjawab. Yelah buat benda yang sama setiap kali memanglah jemu.
  • MASALAH ISTERI - Dulu waktu baru kahwin en suami hari-hari mau. Pantang ada free. Tapi sekarang en suami dah tak macam dulu. Mungkin dah tak seksi cam dulu kot. Yelah waktu “bersama” pun dah semakin kurang. Awal kawin hari-hari, 2 tahun kawin sekali seminggu, 5 tahun kawin sekali 2 minggu, sekarang sekali sebulan. Kadang-kadang tengok en suami tu cam dah kurang nafsu je. Mungkin dia sendiri dah jemu dari dulu hingga sekarang ulang2 guna teknik yang sama. Mane boleh tahan camni asyik tak cukup “makan” je. Nak cipta teknik baru manelah tau. Takkan nak tanya kawan-kawan pulak. Ada ke rujukan untuk dapatkan info benda-benda camni? Nak juga refresh “hubungan” dengan en suami cam 10 tahun waktu mula-mula kawin dulu.

Kandungan Rahsia Suami & Isteri

Panduan ini terdiri daripada 5 modul utama dan 2 bonus yang ditulis dalam bentuk ebook. Berikut merupakan topik-topik yang akan anda pelajari daripada panduan ini :
  • Mengapa Perlu Ada Pengetahuan Seks

    Dalam bab ini, anda akan diterangkan tentang kepentingan pendidikan seks. Setelah anda sedar akan kepentingannya, barulah anda akan rasa ia sangat penting untuk dipelajari dan diamalkan dengan cara yang betul
  • Daya Tarikan Lelaki Terhadap Wanita

    Dalam bab ini anda akan diterangkan apakah perkara-perkara yang menjadi daya penarik lelaki terhadap wanita. Dengan pengetahuan ini, anda bolehlah mempersiapkan diri anda supaya pasangan sentiasa tertarik dengan anda.
  • Daya Tarikan Wanita Terhadap Lelaki

    Dalam bab ini anda akan diterangkan apakah perkara-perkara yang menjadi daya penarik wanita terhadap lelaki. Dengan pengetahuan ini, anda bolehlah mempersiapkan diri anda supaya pasangan sentiasa tertarik dengan anda.
  • Tips, Teknik Dan Cara Melakukan Hubungan Intim

    Terdapat banyak tips seks yang akan dikongsikan yang mana ia merangkumi sebelum melakukan hubungan seks, tips ketika melakukan hubungan seks dan tips selepas melakukan hubungan seks.
  • Tips Mengenai Seks

    Bagi memantapkan lagi hubungan intim anda, dalam bab ini anda akan diterangkan tentang cara-cara untuk pancutkan isteri, cara puaskan isteri, kesilapan suami ketika hubungan seks, cara untuk tahan lama, tips ciuman dan banyak lagi.
  • Bonus 1 - 50 Posisi Terbaik Seks

    Dalm bonus ini, anda akan dibekalkan dengan gambar ilustrasi beserta penerangan lengkap berkenaan dengan 50 posisi seks terbaik yang mampu memuaskan anda dan pasangan ke tahap maksima.
  • Bonus 2 - Rahsia Pancutkan Isteri

    Ramai suami tidak tahu langsung atau kurang arif bahawa isteri mereka juga boleh terpancut. Dalam bonus ini, anda akan dibekalkan dengan gambar ilustrasi beserta penerangan lengkap tentang cara-cara untuk membuat isteri anda terpancut.
  • Siapa Yang Patut Mendapatkan Panduan Ini?

    Untuk makluman anda, panduan 18 SX ini bukan untuk semua orang! Panduan ini sebenarnya ditulis khas untuk individu-individu berikut sahaja :
    • BAKAL SUAMI - Ada tidak perlu “tewas” dan jangan sampai “tewas” di malam pertama nanti. Jangan jadi nakhoda yang tidak cekap mengemudi kapal hingga membawa kepada karamnya kapal di landa badai..huhu. Yelah selama ini anda pun tiada pengalaman mengemudi kapal bukan. Setidak-tidaknya anda bolehlah mempelajari secara teori bagaimana menjadi nakhoda yang “cekap” mengemudi kapal. So nanti takde lah bila tiba masanya anda terpinga-pinga sebab tiada ilmu. Ini kerana kebanyakkan suami yang “tewas” ketika bersama isteri adalah disebabkan terlalu gopoh dan tidak sabar kerana kekurangan ilmu mengenai hubungan intim suami isteri. Jangan malukan diri bro. Jangan nanti wife perli “badan je cam Abang Sado, tapi lembik” ..huhu.
    • BAKAL ISTERI - Membaca panduan ini akan mengubah persepsi anda dari risau dan bimbang mengahadapi malam pertama kepada tidak sabar dan teruja untuk menempuh malam pertama. Sebenarnya jika anda dan suami tahu cara menghadapi malam pertama dengan cara yang terbaik, pastinya anda tidak sabar menghadapi Malam ke-2 keesokannya selepas Malam Pertama. Tak caya cubalah..
    • SUAMI - Dah tiba masanya untuk anda “refresh” kembali hubungan anda dengan isteri. Ketampanan dan kecantikkan memang tidak kekal selamanya. Tetapi itu tidak bermakna nafsu bersama isteri pun turut kendur dim amah usia. Kami amat yakin jika anda mempraktikkan apa yang dikongsikan di dalam panduan ini, anda akan rasa muda 10 tahun dari usia anda sekarang. Jadikanlah 1001 malam anda umpama malam pertama bersama isteri yang tercinta. Bagi anda yang ada masalah cepat pancut atau kurang bernafsu dengan isteri inilah masanya untuk anda mengembalikan kelakian anda. Praktikkan semua teknik yang dikongsikan sepenuhnya bersama isteri. Anda tidak perlu mengeluarkan wang setiap bulan untuk membeli ubat kuat untuk tujuan ini. Walau bagaimanpun jika anda tiada masalah cepat pancut atau kurang bernafsu terhadap isteri, kami tetap mencadangkan anda untuk memiliki panduan ini kerana 2 bonus iaitu 50 Posisi Seks Terbaik dan Rahsia Pancutkan Isteri yang diberikan di dalamnya amat-amat berguna untuk anda “polish” lagi tahap keperkasaan anda demi kepuasan isteri yang tercinta. Tidak salah untuk keluarkan sedikit modal untuk faedah bersama bukan?
    • ISTERI - Jika selama ini anda kurang menjaga penampilan dan kecantikkan ketika di rumah sebelum ini, dah sampai masanya untuk anda jaga semua itu untuk “menambat” kembali hati en suami. Tahukah untuk menambat hati en suami tidak semestinya anda perlu kurus , cantik dan putih umpama Neelofa mahupun Fazura? Dengan menjaga penampilan atau dengan kata mudah “pasang badan” ketika di hadapan en suami sudah cukup untuk anda kelihatan seksi di mata en. suami. Selain itu, dengan mendapat info mengenai teknik dan posisi “terbaru” tu pastinya boleh membuatkan en suami kembali “mengganas” persis kucing tenampak ikan kembung segar. So kongsi-kongsikanlah dengan en suami.
  • Dapatkan Sekarang!

Penjagaan kesihatan dengan kos yang optimum

. Dengan kemajuan penjagaan kesihatan dan rawatan yang semakin meningkat, kos penjagaan kesihatan juga turut meningkat.  . Tujuan pelan pe...