Sabtu, Jun 06, 2015

Lubuk Barang Murah



Jika anda salah seorang dari :

 Peniaga Online Kecil-Kecilan
 Berniaga Secara Dropship
 Kaki Shopping Online
 Baru Nak Berjinak-jinak Berniaga Secara Online

Mahu tak jika saya nak bantu anda untuk DAPATKAN PRODUK JUALAN pada harga yang TERSANGAT MURAH?

Jika YA.. Teruskan bacaan anda.

Sebelum itu saya kenalkan diri saya, saya Ismail Arsad, mula berniaga secara Online sejak 2006 dan kini sepenuh masa berniaga secara Online. Bermula dari platform Lelong dan Ebay, kini saya beralih ke Facebook , Instagram dan beberapa platform lain. Selain dari berniaga produk fizikal, saya juga ada membantu rakan-rakan yang mana mereka mahu memulakan bisnes secara Online dan yang mana dah pun berniaga untuk memantapkan perniagaan mereka.

Dan sepanjang saya bersama-sama membantu mereka untuk menjalankan perniagaan, terdapat beberapa persamaan masalah yang sering mereka hadapi iaitu.

 Harga Kos Barang Mahal
 Tak Tahu Nak Cari Pembekal Dimana
 Pembekal Kenakan Harga Yang  Tinggi ( lagi-lagi lepas GST )
 Kadar Keuntungan Sedikit Kerana Kos Produk Tinggi
 Nak Cari Pembekal Yang Lebih Murah Tapi Tak Tahu Dimana
 Rasa Nak Order Terus Dari China, Tapi Dengar Kata Kena Beli Borong Baru Dapat Murah

Dan banyak lagi, terutamanya masalah berkaitan pembekal produk jualan..
Jadi, sepanjang saya membantu dan guide mereka, saya juga telah sediakan satu sesi khas dimana kami sama-sama Brainstorm untuk mengkaji produk bagaimana yang mendapat permintaan tinggi di internet, dan dalam sesi tersebut juga saya bongkarkan pada mereka beberapa lubuk pembekal yang mana mereka boleh dapatkan produk jualan pada harga yang sangat rendah, sama ada nak beli borong, nak buat dropship, malah nak beli 1 unit pun ada yang boleh dapat sama seperti harga borong.

Sebelum tu, saya nak tunjukkan beberapa contoh
Produk ini saya sendiri pernah jual dulu. Harga jualan di Facebook CUMA RM50.
Tapi berapa harga modal?
Bawah kiri = harga supplier tempatan
Bawah kanan = harga supplier luar ( 1 yuan = RM0.60) = Rm4.xx

Yang ini pula. Harga jual kalau untuk 2m ni tak mahal. Cuma RM350-RM400.
Tapi tgk harga modal.. ermm. 166 yuan je.
Adalah dalam RM120 kalau convert.
Mahal ke murah?

Yang ini lagi BEST.. saya tak tahu berapa harga market di Malaysia sekarang.
Tapi bila tengok harga dari pembekal.. 

WOW! Serendah RM75 je?
Jadi, sebenarnya saya bukan sahaja kongsikan pada mereka bagaimana nak kaji apa produk hot diinternet, tapi saya dedahkan juga pada mereka mana nak dapatkan pembekal-pembekal dan bagaimana nak buat tempahan terus dari mereka.

Kebiasaannya satu sesi memakan masa 1-2 jam, tetapi atas kesibukkan masa ramai rakan-rakan yang memerlukan saya tak dapat nak bantu, untuk bersemuka dan duduk semeja dengan mereka bagi sesi ini. 

Jadi, atas dasar itu, dan permintaan beberapa rakan, saya sediakan mereka satu panduan dalam bentuk video yang mana didalam nya saya kongsikan : 
 Teknik bagaimana untuk mengkaji pasaran dan apa produk yang laku keras dipasaran. Sesuai bagi mereka yang masih tercari-cari produk apa nak jual.
 Saya kongsikan 3 lubuk tempatan dimana saya sering buat rujukan serta ambil barang untuk jualan pada harga yang murah
Saya juga kongsikan 3 lubuk yang mana anda boleh beli DIRECT terus dari negara pengeluar China dengan kos yang sangat-sangat rendah walaupun ambil pada 1 unit, dan anda boleh beli terus dari sana dengan cara yang amat mudah.
 Kebiasanya ada yang mendedahkan satu lubuk saja, tetapi dalam siri panduan ini saya berikan 6 sekaligus.
 BONUS : saya tunjukkan study case dan contoh produk yang saya sendiri pernah lakukan jualan, dimana produk yang Harga jualannya RM50 boleh didapati pada modal kurang dari RM10.
 Saya juga akan tunjukkan secara LIVE bagaimana saya lakukan order disalah sebuah lubuk termurah di China yang mempunyai 1001 jenis barang pada harga yang sangat rendah, tinggal anda cari sahaja lagi disana.
Dan disebabkan terdapat lagi permintaan untuk minta saya tunjukkan mereka sebagaimana yang saya telah ajarkan pada rakan-rakan lain sebelum ini, jadi, saya telah compile kan Siri Panduan tersebut dalam BENTUK DVD ROM supaya mudah untuk mereka tonton pada bila-bila masa, dan kali ini, saya juga nak kongsikan pada anda semua perihal berkaitan DVD Panduan tersebut
Baiklah tanpa buang masa anda baca bebelan saya ini, saya ingin

Memperkenalkan....

DVD PANDUAN LUBUK BARANG MURAH


Rahsia Kaji Dan Dapatkan Produk HOT Dipasaran
Dengan Harga Yang TERSANGAT MURAH
Satu panduan bagaimana anda boleh mendapatkan produk-produk jualan pada harga yang sangat rendah terus dari pembekal-pembekal tanpa melalui orang tengah
Baiklah, apa yang terkandung dalam DVD PANDUAN LUBUK BARANG MURAH ini?
Saya bukan sahaja DEDAHKAN dan BONGKARKAN berkaitan Lubuk Lubuk Supplier Murah Tempatan dan China , tetapi juga strategi asas bagaimana anda boleh kaji tentang produk apa yang laku di pasaran terutama pasaran internet.

Jadi ianya bersesuai untuk mereka yang 

Masih BARU dan BELUM buat bisnes secara online
Dah ada bisnes tapi TAK TAHU mana nak cari pembekal dengan harga yang rendah. 
Dah ada Bisnes dan nak UPGRADE jadi pemborong atau pembekal pula lepas ni, asyik ambik dropship atau ambil stok dengan org lain je kan 

Apa yang bakal anda perolehi dari DVD Tutorial ini ?

Bagi memudahkan pemahaman anda kandungan video akan menunjukkan contoh sebenar yang telah saya sendiri gunakan dan berdasarkan study case  dan pengalaman saya sendiri.

Sebanyak  7 Modul Utama terkandung dalam pakej DVD ini yang lebih fokus pada lubuk-lubuk tersebut

Mari kita lihat...>>  http://lubukbarangmurah.com/hop.php?ref=nizamsky


Tiada ulasan:

Peluang bisnes yang tidak harus dilepaskan

STG..?? APA ITU STG..???  😍 😍 Kami team Smart Tycoon Group (STG). Team terbesar yg bernaung di bawah salah satu syarikat yg pa...