Rabu, Ogos 02, 2017

Tak perlu detol lagi



Tak perlu dettol lagi! 
.
Sharing ikhlas daripada Pn. Atie. 
.
Selepas pembedahan kecil di pergelangan tangan, berlaku sedikit infection yang mana luka menjadi ruam dan gatal. Setelah dinasihatkan kawan2, beliau pun gunakan Sabun garam buluh ni. 
.
Alhamdulillah seminggu selepas tu, luka pembedahan kering, dah mula kecut dan ruam tiada lagi. Kalau tak menggaru je keje nye. Parut pun tak nampak sangat kan. Ahaii memang berbaloi2! 😊
.
Inbox untuk lebih details 
.
#ProjekRM1000seMinggu | bizOnlineModalRM50 cara STG #beU

Jumaat, Jun 23, 2017

Peluang bisnes yang tidak harus dilepaskan


STG..?? APA ITU STG..??? 😍😍

Kami team Smart Tycoon Group (STG). Team terbesar yg bernaung di bawah salah satu syarikat yg paling kukuh di rantau Asia, Sahajidah Hai O Marketing (SHOM), 26 tahun membina empayar di Malaysia.

Apa yang best sangat dengan #ProjekSTG ni?
💕REAL PRODUK
💕REAL BISNESS..Bukan Skim Cepat Kaya..
💕REAL BONUS💰
💕REAL COMPANY
💕BERDAFTAR company yg KUKUH ~ berada di papan Utama Bursa Saham

Projek STG ni mudah jer...
semua di ajar dari A-Z,..Ada ILMU, MENTOR & SISTEM..Yg mana akn bantu anda habis-habisan. Cuma perlu BUAT SAJA

jom join hari ini. RM50 sahaja untuk register😍😍😘

Anda berminat joint #projekSTG bersama team kami, Jangan malu2 .. pm/wasap 👉
📲 ELLYUSNITA : 011 27343435
www.wasap.my/601127343435
We make it HAPPEN.

TOGETHER WE SUCCED ✊🏻✊🏻✊🏻

Rabu, Jun 21, 2017

Ke mana perginya jerawat?



>> KEMANA PERGINYA JERAWAT ? HILANG DALAM MASA 4 HARI. <<
.
Sharing dari puan siti fatimah mohd zaki
.
Beliau rasa teruja apabila melihat jerawat dimuka hilang hanya dalam masa 4 hari, kulitnya nampak cerah dan kulitnya rasa lembut tidak kering lagi.
.
Sebelum mengunakan sabun ME banyak produk beliau gunakan ,untuk menhilangkan jerawat dan mukanya yg kusam tapi masih tidak hilang lagi jerawatnya ,hendak keluar rumah pun rasa malu bila tngok mukanya .
.
Sudah banyak cream yang dipakai untuk menutup jerawat dimuka dan kulit yang kusam. Rasa stress bila tngok dirinya.
.
Alhamdullilah selepas mengunakan sabun ME dia rasa teruja dan gembira sangat2. Sekarang beliau dah tak ada rasa malu2 untuk menonjolkan diri di luar, ramai teman2 beliau menegur mukanya nmpak berseri dan cerah.beliau rasa puas hati sangat.
.
Pada hari keenam beliau datang kerumah saya , saya terkejut jerawat dan bekas jerawat yang ada hari pertama saya jumpa dah tiada. Mukanya npak bersih, putih senyumannya pun nampak gembira. Alhamdullilah Terima kasih Allah. Begitu Asbabnya SABUN MARINE ESSENCE BEAUTY BAR
.
Credit dari noor arfah
.
Adakah anda mengalami masalah yang sama seperti diatas Mehh PM/WASSUP xxxxxx 📲📲Elly 01127343435/011 27741854
.
#projekRM1000seMinggu[bizOnlineModalRM50caraSTG
#beU

Perkhidmatan bekalan hadiah premium dan cenderamata korporat







Isnin, Jun 19, 2017

Set PKP




Potong selera makan, dalam masa yang sama dapat:
  • ringan badan boleh tangkas beribadah
  • terkurus tanpa sengaja
  • sihat bahagian usus, nyah logam berat dalam badan

Dengan kombinasi #kopiViral Min Kaffe dan#GarlicTablet

Elly 📲011 27343435/011 27741854

Rabu, Jun 14, 2017

Ke mana perginya jerawat?


>> KEMANA PERGINYA JERAWAT ? HILANG DALAM MASA 4 HARI. <<
.
Sharing dari puan siti fatimah mohd zaki
.
Beliau rasa teruja apabila melihat jerawat dimuka hilang hanya dalam masa 4 hari, kulitnya nampak cerah dan kulitnya rasa lembut tidak kering lagi.
.
Sebelum mengunakan sabun ME banyak produk beliau gunakan ,untuk menhilangkan jerawat dan mukanya yg kusam tapi masih tidak hilang lagi jerawatnya ,hendak keluar rumah pun rasa malu bila tngok mukanya . 
.
Sudah banyak cream yang dipakai untuk menutup jerawat dimuka dan kulit yang kusam. Rasa stress bila tngok dirinya.
.
Alhamdullilah selepas mengunakan sabun ME dia rasa teruja dan gembira sangat2. Sekarang beliau dah tak ada rasa malu2 untuk menonjolkan diri di luar, ramai teman2 beliau menegur mukanya nmpak berseri dan cerah.beliau rasa puas hati sangat.
.
Pada hari keenam beliau datang kerumah saya , saya terkejut jerawat dan bekas jerawat yang ada hari pertama saya jumpa dah tiada. Mukanya npak bersih, putih senyumannya pun nampak gembira. 


Alhamdullilah Terima kasih Allah. Begitu Asbabnya SABUN MARINE ESSENCE BEAUTY BAR
.
Credit dari noor arfah
.
Adakah anda mengalami masalah yang sama seperti diatas Mehh PM/WASSUP xxxxxx 📲📲Elly 01127343435/011 27741854
.
#projekRM1000seMinggu[bizOnlineModalRM50caraSTG
#beU

Isnin, Jun 12, 2017

Jom kurus dengan min kaffe dan garlic

Image may contain: 2 people, people standing

Minum #minkaffe sebab best dengan rasanya..
Telan #garlic sebab tertarik dengan 1001 kebaikannya..
💊
Sesapa nak
👇👇

🌹sihat🌹cergas
🌹kurus

👉Yang penting KONSISTEN & ISTIQOMAH ye..💪

😭63kg 😘➖>56kg
Boleh cuba set #setPKP ni..
👍

🔸credit to Intan Muhaini Mohamed🔸
Elly: 011 27343435

Jumaat, Jun 09, 2017

Marine Essense


Rasa sangat bersyukur dipertemukan dengan produk hebat ini. Ya shampoo #MarineEssense banyak beri manfaat kepada saya dan anak-anak.

Kalau dulu rambut kusut, kulit kepala gatal-gatal dan berkelemumur. Tapi hari ini tiada lagi aktiviti menggaru kepala sewaktu bertudung. 😁 Allah syukur sangat.

Tak perlu lagi nak ke salon dan buat treatment yang menelan kos beratus ringgit. Cukup hanya bersalon di rumah aje. JIMAT BELANJA hakak!!!
Mari saya bantu anda. Jangan percaya cakap saya. Anda alami sendiri kebaikkan #MEShampoo hijau ni. PM cepat untuk harga hebat. Sapa cepat dia dapat!!

Wassap ye ..elly 011 27343435



Eziclean Laundry




Woww!! Amazing 😱😱
.
Semalam cik izz buat eksperimen kat periuk hitam nie, nampak kan hasilnyaa 👍😄
.
Hanya rendam dengan sabun #ezicleanlaundry selama satu hari.. kemudian sental, senang je nak sentalnya.. xyah kuat2 sangat 😍😍
.
Memang terbukti sabun nie, terbaik la 👍👍
Saya sudah, anda bila lagi??
~credit to Izliniza Isa~
.
Ada yang berminat nak mencuba sabun nie?
Jom Wassap

📲 elly 011 27343435

Khamis, Jun 08, 2017

Pantyliner Bio Seleza



Alhamdulillah, selepas berikhtiar dengan pantyliner untuk masalah keputihan, akhirnya customer ni merasa ada kesan positif terhadap diri. Sambil2 ikhtiar untuk hamil, beliau jugak mengamalkan maharani untuk dalaman. 

Keputihan yang banyak pasti menganggu aktiviti seharian kita dan boleh menyebabkan masalah lain pada rahim. Jom ikhtiar dengan bio seleza. Insyaallah puas ati.

Credit to sis Syahirah


Nama / No Tel : 011 27343435 (Elly) 

#projekRM1000seMinggu | biz online ModalRM50 cara STG | #beU



Image result for pantyliner bio seleza pics
Image result for pantyliner bio seleza pics


Rabu, Jun 07, 2017

Min Kaffe



Ye..ye....misi elly Nak bagi offer sempena bulan Ramadan ni...jom2..
Wassap ye 01127343435



Herba Maharani


Lagi feedback customer! 😱
3 hari ambil #Maharani period terus datang. Customer saya ni ada masalah period tak teratur, disebabkan itu, badan rasa tak selesa. Syukur sekarang badan dah ringan, period pun lancar. Customer suka kita pun happy tau, Best sgt2 😊👏
(Credit to Ewa)
Terbaik betul #HerbaMaharani ni 👍 Yang nak cuba terus inbox / Whatsapp ke 👇
Nama / No Tel 011 27343435 (Elly)
#projekRM1000seMinggu | biz online ModalRM50 cara STG | #beU

Tak perlu detol lagi

Tak perlu dettol lagi!  . Sharing ikhlas daripada Pn. Atie.  . Selepas pembedahan kecil di pergelangan tangan, berlaku sedikit infection...