Ahad, Oktober 22, 2017

Tuan boleh cadangkan medical card untuk anak perempuan saya?


Kita ada dua jenis plan, plan yang terbaik adalah MENGIKUT BUDJET tuan, Jika budjet tuan rendah saya cadangkan ambil plan medical card sahaja untuk anak.
.
Tidak perlu ambil pakej yang sekali dengan takaful hayat (life) untuk anak.
.
Medical Card untuk Kanak-Kanak:
.
Bilik Wad RM200/hari (maksima 180 hari setahun)
Had Tahunan RM1,320,000
Tiada HAD Seumur Hidup
Coverage hingga umur 99 tahun
Rawatan pesakit luar bagi kes kemalangan
Elaun Wad jika dimasukkan Hospital Kerajaan
Manfaat rawatan Intercular lens
Rawatan pesakit luar bagi kanser & dialisis
Tiada ko-takaful
Tiada PWC
Renewal Guaranteed
Pampasan RM 15,000 kematian kemalangan
Diskaun 5% jika ambil untuk keluarga
Lebih 90 panel hospital seluruh negara
Dan lain-lain lagi
.
Caruman bulanan RM114 anak 0-5 tahun
Caruman bulanan RM91 anak 6-10 tahun
Caruman bulanan RM81 anak 10-15 tahun
Caruman bulanan RM83 anak 16-20 tahun
Caruman bulanan RM87 anak 21-25 tahun
.
Berminat?
.
www.wasap.my/601156598769
.
Ahmad Hanizam Abdullah 
Takaful Consultant
Great Eastern Takaful Berhad
www.takafulbistari101.wordpress.com

Isnin, Oktober 09, 2017

Penjagaan kesihatan dengan kos yang optimum


.
Dengan kemajuan penjagaan kesihatan dan rawatan yang semakin meningkat, kos penjagaan kesihatan juga turut meningkat. 
.
Tujuan pelan perlindungan adalah untuk membantu anda membiayai penjagaan kesihatan anda. Ia melindungi anda dari segi kewangan sekiranya perkara yang tidak diduga seperti penyakit kritikal yang serius ataupun sebarang kecederaan berlaku yang boleh melibatkan kos yang tinggi. 
.
Anda memerlukan sebuah pelan kerana anda tidak mungkin dapat menjangkakan keperluan perbelanjaan perubatan anda. Kita sedia maklum dengan mempunyai pelan perubatan dan mendapat penjagaan kesihatan sebaiknya adalah saling berkaitan. 
.
Apakah cara yang lebih berkesan daripada melindungi diri anda sendiri dengan mencarum kepada sebuah pelan perubatan yang berpatutan di samping menyediakan perlindungan yang luas? 
.
Memandangkan anda sedang mempertimbangkan untuk mencarum ke dalam pelan ini, fikirkan juga mengenai keluarga anda. Melalui belanjawan yang seimbang, sebuah pelan yang berpatutan yang merangkumi pasangan dan anakanak anda mahupun adik-beradik dan ibu bapa anda dapat dirancang sebaiknya. 
.
Dengan memilih sebuah pelan perubatan yang praktikal serta yang berpatutan, yakinlah bahawa keadaan kewangan anda tidak akan terjejas. Jadi, jangan tunggu. 
.
Dapatkan i-Great MediMax dan tingkatkan pelan anda bersama i-Medi Xtend Rider.
.
Saya sedia membantu.
.
Ahmad Hanizam Abdullah
Takaful Consultant
011-56598769

Rabu, Ogos 02, 2017

Tak perlu detol lagi



Tak perlu dettol lagi! 
.
Sharing ikhlas daripada Pn. Atie. 
.
Selepas pembedahan kecil di pergelangan tangan, berlaku sedikit infection yang mana luka menjadi ruam dan gatal. Setelah dinasihatkan kawan2, beliau pun gunakan Sabun garam buluh ni. 
.
Alhamdulillah seminggu selepas tu, luka pembedahan kering, dah mula kecut dan ruam tiada lagi. Kalau tak menggaru je keje nye. Parut pun tak nampak sangat kan. Ahaii memang berbaloi2! 😊
.
Inbox untuk lebih details 
.
#ProjekRM1000seMinggu | bizOnlineModalRM50 cara STG #beU

Jumaat, Jun 23, 2017

Peluang bisnes yang tidak harus dilepaskan


STG..?? APA ITU STG..??? 😍😍

Kami team Smart Tycoon Group (STG). Team terbesar yg bernaung di bawah salah satu syarikat yg paling kukuh di rantau Asia, Sahajidah Hai O Marketing (SHOM), 26 tahun membina empayar di Malaysia.

Apa yang best sangat dengan #ProjekSTG ni?
💕REAL PRODUK
💕REAL BISNESS..Bukan Skim Cepat Kaya..
💕REAL BONUS💰
💕REAL COMPANY
💕BERDAFTAR company yg KUKUH ~ berada di papan Utama Bursa Saham

Projek STG ni mudah jer...
semua di ajar dari A-Z,..Ada ILMU, MENTOR & SISTEM..Yg mana akn bantu anda habis-habisan. Cuma perlu BUAT SAJA

jom join hari ini. RM50 sahaja untuk register😍😍😘

Anda berminat joint #projekSTG bersama team kami, Jangan malu2 .. pm/wasap 👉
📲 ELLYUSNITA : 011 27343435
www.wasap.my/601127343435
We make it HAPPEN.

TOGETHER WE SUCCED ✊🏻✊🏻✊🏻

Rabu, Jun 21, 2017

Ke mana perginya jerawat?



>> KEMANA PERGINYA JERAWAT ? HILANG DALAM MASA 4 HARI. <<
.
Sharing dari puan siti fatimah mohd zaki
.
Beliau rasa teruja apabila melihat jerawat dimuka hilang hanya dalam masa 4 hari, kulitnya nampak cerah dan kulitnya rasa lembut tidak kering lagi.
.
Sebelum mengunakan sabun ME banyak produk beliau gunakan ,untuk menhilangkan jerawat dan mukanya yg kusam tapi masih tidak hilang lagi jerawatnya ,hendak keluar rumah pun rasa malu bila tngok mukanya .
.
Sudah banyak cream yang dipakai untuk menutup jerawat dimuka dan kulit yang kusam. Rasa stress bila tngok dirinya.
.
Alhamdullilah selepas mengunakan sabun ME dia rasa teruja dan gembira sangat2. Sekarang beliau dah tak ada rasa malu2 untuk menonjolkan diri di luar, ramai teman2 beliau menegur mukanya nmpak berseri dan cerah.beliau rasa puas hati sangat.
.
Pada hari keenam beliau datang kerumah saya , saya terkejut jerawat dan bekas jerawat yang ada hari pertama saya jumpa dah tiada. Mukanya npak bersih, putih senyumannya pun nampak gembira. Alhamdullilah Terima kasih Allah. Begitu Asbabnya SABUN MARINE ESSENCE BEAUTY BAR
.
Credit dari noor arfah
.
Adakah anda mengalami masalah yang sama seperti diatas Mehh PM/WASSUP xxxxxx 📲📲Elly 01127343435/011 27741854
.
#projekRM1000seMinggu[bizOnlineModalRM50caraSTG
#beU

Perkhidmatan bekalan hadiah premium dan cenderamata korporat







Isnin, Jun 19, 2017

Set PKP




Potong selera makan, dalam masa yang sama dapat:
  • ringan badan boleh tangkas beribadah
  • terkurus tanpa sengaja
  • sihat bahagian usus, nyah logam berat dalam badan

Dengan kombinasi #kopiViral Min Kaffe dan#GarlicTablet

Elly 📲011 27343435/011 27741854

Rabu, Jun 14, 2017

Ke mana perginya jerawat?


>> KEMANA PERGINYA JERAWAT ? HILANG DALAM MASA 4 HARI. <<
.
Sharing dari puan siti fatimah mohd zaki
.
Beliau rasa teruja apabila melihat jerawat dimuka hilang hanya dalam masa 4 hari, kulitnya nampak cerah dan kulitnya rasa lembut tidak kering lagi.
.
Sebelum mengunakan sabun ME banyak produk beliau gunakan ,untuk menhilangkan jerawat dan mukanya yg kusam tapi masih tidak hilang lagi jerawatnya ,hendak keluar rumah pun rasa malu bila tngok mukanya . 
.
Sudah banyak cream yang dipakai untuk menutup jerawat dimuka dan kulit yang kusam. Rasa stress bila tngok dirinya.
.
Alhamdullilah selepas mengunakan sabun ME dia rasa teruja dan gembira sangat2. Sekarang beliau dah tak ada rasa malu2 untuk menonjolkan diri di luar, ramai teman2 beliau menegur mukanya nmpak berseri dan cerah.beliau rasa puas hati sangat.
.
Pada hari keenam beliau datang kerumah saya , saya terkejut jerawat dan bekas jerawat yang ada hari pertama saya jumpa dah tiada. Mukanya npak bersih, putih senyumannya pun nampak gembira. 


Alhamdullilah Terima kasih Allah. Begitu Asbabnya SABUN MARINE ESSENCE BEAUTY BAR
.
Credit dari noor arfah
.
Adakah anda mengalami masalah yang sama seperti diatas Mehh PM/WASSUP xxxxxx 📲📲Elly 01127343435/011 27741854
.
#projekRM1000seMinggu[bizOnlineModalRM50caraSTG
#beU

Isnin, Jun 12, 2017

Jom kurus dengan min kaffe dan garlic

Image may contain: 2 people, people standing

Minum #minkaffe sebab best dengan rasanya..
Telan #garlic sebab tertarik dengan 1001 kebaikannya..
💊
Sesapa nak
👇👇

🌹sihat🌹cergas
🌹kurus

👉Yang penting KONSISTEN & ISTIQOMAH ye..💪

😭63kg 😘➖>56kg
Boleh cuba set #setPKP ni..
👍

🔸credit to Intan Muhaini Mohamed🔸
Elly: 011 27343435

Tuan boleh cadangkan medical card untuk anak perempuan saya?

Kita ada dua jenis plan, plan yang terbaik adalah MENGIKUT BUDJET tuan, Jika budjet tuan rendah saya cadangkan ambil plan medical card s...