Sabtu, Jun 18, 2016

Rahsia Iklan Tarik Prospek


SECRET Iklan Tarik Prospek...
.
Dalam post hari ini saya nak share dengan anda 1 SECRET tentang iklan tarik prospek.
.
Ianya strategi yang sahabat saya selalu guna waktu nak hasilkan iklan FB Ads tarik trafik/prospek berduyun duyun ke laman web beliau.
.
Iaitu anda perlu pastikan 1 advert set untuk 1 placement.
.
Saya ulang lagi sekali,1 advert set untuk 1 placement.
.
Placement bermaksud kat mana anda nak prospek nampak iklan anda.
.
Samada di Desktop News Feed, Desktop Right Column atau Mobile News Feed.
.
Bila prospek dah ramai masuk laman web anda, mereka akan tertangkap di FB Pixel yang anda pasang sebelum ni.
.
Lepas tu mudah lah untuk anda buat iklan retargeting FOLLOW RAPAT prospek anda ke mana sahaja di dalam Facebook! 
.
Teknik ni MEMANG POWERFUL!
.
Apa yang saya share dengan anda tadi adalah salah satu perkara yang sahabat saya terangkan secara detail step by step di dalam Video Teknik Facebook Retargeting.
.
Jika anda SERIUS nak belajar teknik ini, anda boleh dapatkan full akses DI SINI --> 

Harap perkongsian ini beri manfaat kepada anda

1 ulasan:

PAK.SABARUDDIN DI PADANG berkata...

Hal yang tidak pernah terbayankan kini jadi kenyataan kepada keluargaku,,,kusus untuk AKI SANTOJOYO kami ucapkan banyak terimakasih yang sebesar-besarnya kepada aki. karena berkat bantuannya alhamdulillah keluarga kami bisa lepas dari hutang dan masalah, karena nomor “GAIB” untuk pasang togel, hasil ritual AKI SANTOJOYO memang benar-bener merubah nasib kami hanya sekejap,dan disitulah aku berkesempatan kumpulkan uang untuk buka usaha kembali,karena rumah juga sudah disita bank,,warung makan juga sudah bangkrut,,tapi itu semua aku masih tetap bertahan hidup dengan anak istriku,,walau cuma ngontrak tapi aku tetap bersabar dan akhirnya AKI SANTOJOYO lah yang bisa merubah nasib kami..maka dari itu AKI SANTOJOYO orang paling bersejarah di keluargaku…!!!jadi kepada teman-teman yang di lilit hutang dan ingin merubah nasib seperti saya silahkan hub AKI SANTOJOYO di nomor: 085211599919 atau silahkan KLIK DISINI dan dengan penuh harapan yakin dan percaya insya allah apa yang anda ingingkan pasti tercapai.

Tuan boleh cadangkan medical card untuk anak perempuan saya?

Kita ada dua jenis plan, plan yang terbaik adalah MENGIKUT BUDJET tuan, Jika budjet tuan rendah saya cadangkan ambil plan medical card s...