Rabu, Jun 07, 2017

Herba Maharani


Lagi feedback customer! ๐Ÿ˜ฑ
3 hari ambil #Maharani period terus datang. Customer saya ni ada masalah period tak teratur, disebabkan itu, badan rasa tak selesa. Syukur sekarang badan dah ringan, period pun lancar. Customer suka kita pun happy tau, Best sgt2 ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
(Credit to Ewa)
Terbaik betul #HerbaMaharani ni ๐Ÿ‘ Yang nak cuba terus inbox / Whatsapp ke ๐Ÿ‘‡
Nama / No Tel 011 27343435 (Elly)
#projekRM1000seMinggu | biz online ModalRM50 cara STG | #beU

Tiada ulasan:

Apa itu Hibah Takaful?

Luangkan masa 2 minit anda untuk isu yang agak penting tetapi masih ramai yang kurang pengetahuan dan kesedaran iaitu tentang Hibah...