Selasa, Mac 24, 2009

Pesta belon udara panas di Putrajaya


Semalam saya berkesempatan berkunjung ke Putrajaya untuk menonton pesta belon udara panas. Memang best tengok pelbagai bentuk belon yang sesetengahnya unik dan sangat menarik. Saya teringat masa sekolah dulu, sorang cikgu sains cakap, "Awak boleh naik belon udara panas dengan syarat kena kaya dulu. Boleh naik tapi kena KAYA dulu."Betullah cakap cikgu saya tu sebab untuk terbang dengan belon udara panas memang kos mahal tapi tak sempat pula tanya berapa yang sebenar. Harap bila dah jadi jutawan nanti, saya akan booking satu sesi untuk terbang dengan belon ni, insyaallah.


Apa pun saya bertuah sebab pergi ke sana dengan abang saya, Zain Abdullah yang memang cukup berminat dengan fotografi. Banyak gambar yang menarik dirakamkan. Saya snap pakai handphone je. Di sini saya kongsi gambar yang saya petik daripada blog beliau. Boleh ikuti laporan lanjut di sini.

2 ulasan:

Ujie berkata...

saya mohon guna gambar yg 1st..saya letak link anda.

thanks!

Asa Loan Savings LENDING LTD berkata...

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

pengkhususan Syarikat.
1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

Jutawan Homestay

Sila klik di gambar untuk maklumat lanjut.